Daugavpiliešiem ir iespēja apmeklēt vakanču gadatirgu Rēzeknē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sākot ar šo gadu, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) uzsāk aktīvu sezonas vakanču gadatirgu pasākumu organizēšanu visā Latvijā.

Saskaņā ar NVA mājas lapā pieejamo informāciju šajos vakanču gadatirgos NVA aicina pieteikties ikvienu darba devēju, kurš savam uzņēmumam vēlas atrast nepieciešamos darbiniekus dažādās jomās, piemēram, lauksaimniecībā, tūrismā utt.

Tā ir lieliska iespēja darba meklētājiem tikties ar potenciālajiem darba devējiem, saņemt pilnu informāciju par apmācības un darba iespējām gan Latvijā, gan ārzemēs, saņemt atbildes uz jautājumiem par profesionālo izaugsmi un NVA pakalpojumiem.

Savukārt darba devējam tas dos iespēju bez maksas prezentēt savu uzņēmumu, informēt par piedāvātajām vakancēm, karjeras izaugsmi un klātienē tikties ar potenciālajiem darbiniekiem.

Latgales reģionā vakanču gadatirgus notiks 1.maijā Rēzeknē. NVA Daugavpils filiāles vadītājs Jānis Vanags paskaidroja portālam Gorod.lv, ka Rēzekne tika izvēlēta par vakanču gadatirgus norises vietu, jo lielākajai daļai uzņēmēju un darba meklētāju šī pilsēta ir tuvāka, nekā Daugavpils, tāpēc daugavpiliešiem un visiem pārējiem interesentiem vajadzēs doties uz Rēzekni. Jāatzīmē, ka šobrīd par minēto iespēju tika informēti vairāk nekā 200 mūsu pilsētas uzņēmumi.


Темы: , , , ,
Написать комментарий