Balvu pilsētas sporta stadiona rekonstrukcija

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Projektā paredzēts izveidot mūsdienu prasībām atbilstošu sporta laukumu un ēku ar tribīnēm, informē Balvu novada portāls.

Balvu pilsētas stadiona rekonstrukcijas ietvaros paredzēts demontēt esošās būves stadiona teritorijā, lai atbrīvotu vietu jauno skatītāju tribīņu būvniecībai. Skatītāju tribīnēs paredzētas 600 sēdvietas. Ēkā paredzēts ieprojektēt slēgto skrejceļu, trenažieru zāli, ģērbtuves, kafejnīcas telpas, treneru telpas. Paredzēts izbūvēt pacēlājus, lai cilvēkiem ar īpašām vajadzībām būtu brīvi pieejamas visas ēkas telpas.

Esošos skrejceļus un futbola laukumu segumus paredzēts demontēt. Stadionā no jauna paredzēts izbūvēt 8 skrejceļus, lodes grūšanas sektoru, tāllēkšanas sektoru, augstlēkšanas sektoru, kārtslēkšanas sektoru, šķēpu mešanas sektoru, basketbola laukumu, futbola laukumu. Sporta laukumiem paredzēti specializētie segumi - gumijas seguma skrejceļiem un basketbola laukumam un dabīgais zāliens futbola laukumam. Pārējā teritorijā - bruģa segums ar laukakmeņu joslām. Teritoriju paredzēts apgaismot, kā arī labiekārtot ar soliņiem un atkrituma urnām, un jaunu žogu.

Ar būvniecības ieceres projektu iespēja iepazīties www.balvi.lv un Balvu novada pašvaldībā (Bērzpils ielā 1a, Balvos).

Aizpildītu aptaujas lapu lūdzam iesniegt Balvu novada pašvaldības Būvvaldē, Bērzpils ielā 1A, Balvos vai elektroniski anita.avotina@balvi.lv no 2013.gada 26.aprīļa līdz 10.maijam.

Aptaujas anketa

Stadiona plāns

Tribīnes plāns


Написать комментарий