Daugavpils novada dome izsludinājusi konkursu par pašvaldības izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzību

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja datiem, Daugavpils novada dome izsludinājusi atklāto konkursu „Daugavpils novada pašvaldības izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzība”.

Konkursa nolikumā norādīts, ka iepirkums tiek veikts aktivitātes „Atbalsts novadu pašvaldību kompleksai attīstībai” ERAF projekta „Daugavpils novada izglītības iestāžu konkurētspējas uzlabošanu un izglītības pakalpojumu pieejamības paaugstināšana” ietvaros. Iepirkuma priekšmets ir Daugavpils novada pašvaldības izglītības iestāžu renovācijas un rekonstrukcijas būvuzraudzības veikšana Špoģu vidusskolā (ēkas vienkāršota renovācija), Lāču pamatskolā (ēkas rekonstrukcija (1.kārta)), Medumu vidusskolā (ēkas vienkāršota renovācija), Salienas vidusskolā un Zemgales vidusskolās (ēkas vienkāršota renovācija), Vaboles un Kalupes vidusskolās (ēkas vienkāršota renovācija). Atgādināsim, ka Biķernieku pamatskola tika izslēgta no projekta un par būvdarbu veikšanu šajā skolā tiks izsludināts atsevišķs konkurss.

Piegādātāji var iesniegt savus piedāvājumus līdz 2013.gada 11.jūnija plkst.11:00. Jāatzīmē, ka būves vietas ir brīvi pieejamas apskatei. Plānotais būvdarbu izpildes laiks katrā objektā ir 15 mēneši, Lāču pamatskolas ēkas rekonstrukcija (1.kārta) plānota 16 mēnešu laikā no būvdarbu uzsākšanas.


Написать комментарий