Daugavpils novada pašvaldība aicina iedzīvotājus pieteikties konkursam „Mana apkārtējā vide”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Lai veicinātu Daugavpils novada iedzīvotāju interesi viņu piederošo īpašumu un teritoriju sakārtošanā, Daugavpils novada dome ir izsludinājusi konkursu ar nosaukumu „Mana apkārtējā vide’.

Konkursā var piedalīties visi interesenti, jo uzvarētāji tiks paziņoti 11 nominācijās – sakoptākais ciemats, pagalms, privātā māja, lauku tradīcijas un kultūras mantojums, sakoptākā koka māja vai pagalms, sakoptākā daudzdzīvokļu māja, daudzdzīvokļu mājas labākais pārvaldnieks, labākais daudzdzīvokļu mājas vecākais, sakoptākā iestāde, sakoptākā zemnieku saimniecība, tirdzniecības vieta vai kafejnīca.

Tāpēc pagastu pašvaldības, īpašnieki vai to pārstāvji, kā arī draugi, kaimiņi, radi un ikviens, kas saskata kādas nominācijas pretendentu, protams, iepriekš to saskaņojot, tiek aicināti ziņot par novada skaistajām vietām.

Viss, kas jāizdara interesentam, jāieskatās Daugavpils pašvaldības mājas lapā www.dnd.lv, kur jāatrod anketa, jāieraksta tajā sava kontaktinformācija, īpašuma adrese un tā īss apraksts, pēc tam tā līdz 19. augustam jānosūta uz Daugavpils novada domi.

Visi interesenti var aplukot novada municipālo portālu, kur var atrast vienkršo anketu. 


Написать комментарий