Kalupes pagastā turpina attīstīt ūdens saimniecību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālā Gorod.lv tika ziņots iepriekš, šobrīd Kalupes pagastā aktīvi tiek veikti darbi ūdens saimniecības attīstībai. 1. augustā tika paziņots par konkursu darbu izpildei projekta otrajā etapā.

Šobrīd notiek darbi urbuma atjaunošanā, ūdensvadu atjaunošanā, ūdensapgādes sistēmas renovācijā, ūdenstorņa renovācijā, sūkņu stacijas rekonstrukcijā, ūdens attīrīšanas iekārtu renovācijā, otrajā etapā notiks dīķa labiekārtošana.

Vērts paskaidrot, ka otrais konkursa etaps, par kuru tika ziņots augusta sākumā, paredz dīķa bioloģisko attīrīšanu, tā dibenu, kā arī krūmāju likvidēšanu un līdzīgu augu novākšanu krastā. Demenes pagasta pārvaldē pieteikumi no pretendentiem tiek pieņemti līdz 12. augustam plkst. 10.00.

Atgādināsim, ka pirmais konkursa etaps izrādījās sarežģīts un ilgstošs, jo par to tika ziņots jau 2013. gada 25. aprīlī, bet martā tika atrasts piemērots iepirkuma izpildītājs. Savukārt, jau 18. martā konkursa rezultāti tika pārsūdzēti, pēc tam 1,5 mēneša garumā konkursa nolikums tika pārstrādāts, tikai 15. maijā tika paziņoti jaunie konkursa rezultāti, pēc tam tika parakstīts līgums par darbu izpildi ar SIA „Siltumkomforts” par summu 287 447,82 LVL (bez PVN).


Написать комментарий