“TAKA” meklē labāko Daugavpils novada tūrisma produktu vai ideju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” tūrisma speciāliste Mudīte Kiseļova paziņoja portālam Gorod.lv, ka aģentūra izsludina konkursu „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013”.

Pēc M.Kiseļovas vārdiem, konkursa mērķis ir veicināt Daugavpils novada tūrisma produktu atpazīstamību un popularizēt veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kuri ir ilgtspējīgi, inovatīvi, kvalitatīvi, ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu piesaisti. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvāto produkciju.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, tajā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kura radījusi tūrisma produktu, kas ieviests tirgū, sākot no 2012.gada, vai arī piedāvājusi oriģinālā tūrisma produkta ideju, kas vēl nav īstenota Daugavpils novadā.

Jāatzīmē, ka konkurss notiks divās kārtās, pirmās kārtas rezultātā tiks atlasīti pretendenti, kuru tūrisma produkts tiks atzīts par interesantu, īpaša komisija apmeklēs to. Visi konkursa otrajā kārtā nonākušie pretendenti saņems patīkamas balvas.

Savukārt konkursa uzvarētāji varēs piedalīties kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Kopējais balvu fonds ir 500 lati.

Daugavpils novada domes mājas lapā ir atrodama pieteikuma anketa, kura ir jāaizpilda un līdz 2013.gada 15.oktobrim plkst.12:00 jāiesniedz personīgi „TAKA” birojā, Rīgas ielā 2, Daugavpils, vai jānosūta pa pastu, vai elektroniski taka@dnd.lv.


Написать комментарий