“TAKA” konkursā «Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013” saņemti 11 pieteikumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūra „TAKA” ir izsludinājusi konkursu „Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2013”.

15.oktobris bija pēdējā konkursa diena, tādēļ portāls Gorod.lv griezās pie „TAKA” tūrisma speciālistes Mudītes Kiseļovas, lai noskaidrotu, cik aktīvi tūrisma pakalpojumu sniedzēji piedalījās šajā konkursā. 

Mudīte Kiseļova paziņoja, ka ir saņemti 4 pieteikumi nominācijai „Labākā tūrisma produkta ideja” un 7 pieteikumi nominācijai „Labākais ieviestais tūrisma produkts”. Divu nedēļu laikā šie 11 pieteikumi tiks izvērtēti un komisija noteiks uzvarētājus.

Jāatzīmē, ka konkurss notiks divās kārtās, pirmās kārtas rezultātā tiks atlasīti pretendenti, kuru tūrisma produkts tiks atzīts par interesantu, īpaša komisija apmeklēs to. Visi konkursa otrajā kārtā nonākušie pretendenti saņems patīkamas balvas. Savukārt konkursa uzvarētāji varēs piedalīties kādā pieredzes apmaiņas braucienā. Kopējais balvu fonds ir 500 lati.

Atgādināsim, ka konkursa mērķis ir veicināt Daugavpils novada tūrisma produktu atpazīstamību un popularizēt veiksmīgākos jaunos tūrisma produktus, kuri ir ilgtspējīgi, inovatīvi, kvalitatīvi, ar augstu pievienoto vērtību, nodrošinot tūristu piesaisti. Tūrisma jomas darbinieki jāmudina izstrādāt jaunas idejas un popularizēt piedāvāto produkciju.


Написать комментарий