Naujenes iedzīvotājus aicina piedalīties akcijā un palīdzēt meža zvēriem

foto: alex-zavodskiy.livejournal.com
foto: alex-zavodskiy.livejournal.com

17.oktobrī sieviešu klubs „Šarms” sadarbībā ar mednieku kolektīvu „Naujene” paziņoja par akcijas „Palīdzēsim meža zvēriem pārdzīvot bargo ziemu” rīkošanu.

Sieviešu kluba „Šarms” līdzdibinātāja Aļona Annišineca paziņoja portālam Gorod.lv, ka diemžēl Naujenes pagasta iedzīvotāji ne visai aktīvi iesaistījās šajā akcijā, un tikai 9 cilvēki nolēma parūpēties par meža zvēriem un sagatavoja tiem kartupeļus, burkānus, graudus, sienu, ozolzīles utt.

Pēc Aļonas Annišinecas vārdiem, akcija noslēgsies 1.novembrī un viss dzīvniekiem savāktais tiks nodots mednieku kolektīvam, kurš barību nogādās uz meža zvēru barotavām.

Starp citu, tas nav pirmais šo biedrību kopīgais pasākums – pērn tās bija organizējušās mednieku trofeju izstādi, kura bija ļoti ieinteresējusi Daugavpils novada iedzīvotājus.

Jāatzīmē, ka vēl dažu dienu laikā katrs no mums var piedalīties šajā akcijā un parūpēties par meža zvēriem. Dalībai akcijā var pieteikties pa tālr.65476840 (Naujenes pagasta pārvalde) vai 65450246 (Naujenes tautas bibliotēka).


Написать комментарий