Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūra “TAKA” dalījās secinājumos par šogad paveikto

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 11.decembrī, Daugavpils novada domē notika Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” rīkotais seminārs, kurā piedalījās uzņēmēji, kuri darbojas tūrisma jomā, amatnieki, muzeju pārstāvji, ražotāji, konkursa „Gada veiksmīgākais tūrisma produkts 2013” dalībnieki, dažādu jomu speciālisti.

Par „TAKA” šogad paveikto klātesošajiem pastāstīja aģentūras vadītājs Rolands Gradkovskis.

„Prieks, ka pieaug to cilvēku skaits, kuri piedāvā tūrisma produktus, taču mēs vienmēr aicinām uz sadarbību, jo tas nodrošina labu rezultātu. Mūsu aģentūra centīsies atbalstīt un motivēt visus ieinteresētus”, savā uzrunā teica R.Gradkovskis.

Pēc viņa vārdiem, gada laikā aģentūra organizēja vairākus informatīvos un izglītojošos pasākumus. Viens no pirmajiem aģentūras „TAKA” organizētajiem pasākumiem bija seminārs uzņēmējiem, kuri darbojas tūrisma jomā, amatniekiem un ražotājiem.

Tāpat aģentūra realizēja projektu ar Latgales reģiona attīstības aģentūras atbalstu, sadarbībā ar Daugavpils novada Tūrisma informācijas centru organizēja izstādes tautas mākslas festivāla „Augšdaugava” un Daugavpils novada dienu ietvaros, rīkoja apmācības par e-komerciju, resursu pārvaldīšanu un plānošanu, komunikāciju attīstības veicināšanu.

Aģentūra uzvarēja Latgales plānošanas reģiona konkursā un organizēja braucienus uz tematiskiem ciemiem Polijā un Lietuvā, bet Sanktpēterburgas žurnālistus iepazīstināja ar Latgali. Zīmīgi, ka semināra dalībnieki apliecināja, ka minētā pasākuma rezultāti vērojami jau tagad – mūsu novadu arvien vairāk apmeklē viesi no šīs Krievijas pilsētas.

Aģentūras „TAKA” vadītājs atzīmēja, ka šobrīd tiek turpināts darbs pie iesāktās tūrisma maršrutu izstrādes, sagatavoti pieteikumi dalībai jaunos projektos, pasūtīta Daugavpils novada suvenīru līnija, drīz tiks prezentēta jauna Daugavpils novada monēta. 



Написать комментарий