Atrasta 40 cilvēku ģimene, kurā visiem bija sekss vienam ar otru

foto: limon.ee
foto: limon.ee

Austrālijas varas iestādes un sabiedrība ir šokēta par izmeklēšanas rezultātiem, kuru policijas darbinieki veica attālā Jaunās Dienvidvelsas štata stūrītī.

Izrādās, ka jau pērnā gada vasarā kārtības sargi atrada tur 40 cilvēku pieaugušo un bērnu grupu, kura dzīvoja drausmīgos apstākļos – bez dzeramā ūdens un kanalizācijas. Redzētais radīja kārtības sargiem šoku, tomēr situācija vēl vairāk pasliktinājās, kad tika noskaidrots, ka dzīvojošie nošķirtajā „nometnē” cilvēki ir vienas ģimenes locekļi, kurā aktīvi tika praktizēta asiņu sajaukšanās.

Jāatzīmē, ka informācija plaši izplatījās tikai tagad, kad informācija nonāca presē. Par to stāsta vietējais portāls news.com.au, kurš arī publicē viena ģimenes atzara dzimtas koku.

Par „nometnes” pastāvēšanu kļuva zināms, pateicoties kaimiņpilsētiņas iedzīvotājiem, kuri paziņoja varas iestādēm par to, ka rajonā dzīvo bērni, kuri neapmeklē skolu. Sociālo dienestu darbinieki ieradās ar pārbaudi un bija satriekti.

Viņi atrada 40 pieaugušos un bērnus, kuri dzīvo vecos furgoniņos, divos šķūņos un teltīs. „Nometnē” nebija ūdensvada un kanalizācijas, visur bija dubļi un atkritumi, bet uz vienas bērnu gultas gulēja ķengurs.

Bērni bija atstāti savā vaļā un staigāja nemazgājušies, daudzi no viņiem neprata ne tikai lasīt un skaitīt, bet pat runāt. Tāpat viņiem bija dažādas fiziskas un psiholoģiskas novirzes.

Kā pēc tam izrādījās, bērnu problēmas radīja viņu izcelsme. Astoņi no viņiem bija vecāku pēcteči, kuri ir tuvi radinieki (brālis un māsa, māte, dēls, tēvs un meita). Vēl seši bija piedzimuši sakaru rezultātā starp tāliem radiem, tādiem kā onkulis un māsasmeita, tante un brāļa dēls utt., raksta The Daily Mail.

Bērnu mātes apgalvoja, ka viņu tēvi ir sveši vīrieši. Tomēr DNS analīze parādīja, ka tas tā nav. Turklāt daži bērni pastāstīja paši, ka nodarbojās ar seksu viens ar otru vai saviem pieaugušajiem radiniekiem.

Tā, viena no meitenēm. Kuru sauc par Kimberliju, pastāstīja, ka nodarbojās ar seksu ar savu 9 gadus veco onkuli Dueinu 8 gadus vecās tantes Karmenas klātbūtnē. Bet vēl divas māsas Ruta un Nadja atzinās, ka viņu 12, 14 un 15 gadus vecie brāļi rādīja viņām pornogrāfijas žurnālus, bet ar vienu no viņiem meitenēm bija dzimumsakari.

Šādi sakari nometnē tika praktizēti desmitiem gadu ilgi. Ja rezultātā meitenes palika stāvoklī, viņas bieži provocēja spontāno abortu šķūnī, lai neradītu apkārtējo aizdomas.

Turklāt pieaugušie saprata notiekošā nelikumību. Lai izvairītos no problēmām, viņi vairākas reizes pārcēlās no viena štata uz otru, kamēr beidzot neapmetās Jaunajā Dienvidvelsā.

2012. gada 18. jūlijā policija un sociālie darbinieki paņēma no nometnes 12 bērnus. Daži no viņiem tika nodoti audzināšanai audžuģimenēs, citi patlaban iziet ārstēšanās kursu, mēģinot pārvarēt gūtās psiholoģiskās traumas.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий