Par titulu „Mis un misters Daugavpils Universitāte” cīnīsies ne tikai DU studenti

foto: du.lv
foto: du.lv

Ceturto gadu pēc kārtas Daugavpils Universitāte (DU) izvēlēsies „Mis un Misters Daugavpils Universitāte”.

Četrpadsmit aktīvākie un atraktīvākie studenti jau tagad gatavojas konkursam, kas notiks 26.februārī plkst.17:00.

Pērn sakarā ar aukstumu DU telpās un ar to saistīto diskomfortu šis konkurss tiks rīkots maijā, bet šogad tika nolemts, ka pasākums netiks pārcelts. Acīmredzot konkursanti ir norūdījušies un savus talantus var demonstrēt jebkuros apstākļos.

Mēneša laikā notiek mēģinājumi, mājas darbu sagatavošana un tērpu piemeklēšana konkursa noslēguma pasākumam. Aktīvi notiek deju mēģinājumi, tikšanās ar DU teātri „Nākam gaismā”, lai mācītos skaisti runāt un izskatīties uz skatuves. Konkursantu mēģinājumu rezultātu varēs novērtēt pasākumā, kas notiks 26.februārī plkst.17:00, Parādes 1, aktu zālē.

Šogad DU konkursā piedalīsies arī Latvijas Universitātes pārstāvji. Katru gadu konkurss notiek vienu dienu, bet šogad rīkotāji lauzuši tradīciju un sarīkojuši pre-party, kurā  visiem studentiem ir iespēja iepazīties ar konkursantiem, paklausīties DU studentu sniegumu uz skatuves, kā arī labi pavadīt 12.februāra vakaru, Artilērijas pagrabos sākot no plkst.21:00.

Atgādināsim, ka pērn uz titulu „Mis un Misters Daugavpils Universitāte” pretendēja 8 jaunieši, bet tituls „Mis Daugavpils Universitāte 2013” tika piešķirts Lindai Miezītei (Mūzikas un mākslu fakultāte, 4.kurss), tituls „Misters Daugavpils Universitāte 2013” – Arnim Tutinam (Humanitārā fakultāte, 3.kurss).
 


Написать комментарий