Šovakar par titulu „Mis un misters Daugavpils Universitāte” cīnīsies 14 studenti

foto: du.lv
foto: du.lv

Trešdienas, 26.februāra, vakarā ceturto gadu pēc kārtas Daugavpils Universitāte (DU) izvēlēsies „Mis un Misters Daugavpils Universitāte”.

Savus talantus demonstrēs 14 aktīvākie un atraktīvākie studenti. Šogad pat daba ir viņu pusē: februārī iestājies neierasti silts laiks, tādēļ jauniešiem nenāksies salt vakara tērpos.

Pēc DU Studentu padomes pārstāvju vārdiem, konkursa dalībnieki jau mēnesi gatavojas šim pasākumam. Aktīvi notika deju mēģinājumi, tikšanās ar DU teātri „Nākam gaismā”, lai mācītos skaisti runāt un izskatīties uz skatuves. Katram pārim ir iedalīts savs mentors, kas palīdzēja ar padomu un labu vārdu.

Konkurss šogad ir piedzīvojis nelielas pārvērtības, kas padarīs to vēl baudāmāku skatītājiem un interesantāku arī pašiem konkursantiem. Šogad  tiek ieviesta vēl viena nominācija „Mis un Misters FOTO”. Aģentu fotosesijā studenti iejutās Neiespējamās misijas, aģenta 007, Čārlija Enģeļi, Mis un Misters Smits lomās.

Mēdz teikt, ka ir labāk vienu reizi redzēt, nekā simts reizes dzirdēt, tādēļ visus interesentus aicina apmeklēt konkursu, kas notiks 26.februārī plkst.17:00, Parādes 1, aktu zālē. Pēc svinīgā pasākuma un uzvarētāju apbalvošanas notiks balle Vienības ielā 13 (aktu zāle) no plkst.22:00. Spēlēs grupa „Ginc un Es”.

Atgādināsim, ka pērn uz titulu „Mis un Misters Daugavpils Universitāte” pretendēja 8 jaunieši, bet tituls „Mis Daugavpils Universitāte 2013” tika piešķirts Lindai Miezītei (Mūzikas un mākslu fakultāte, 4.kurss), tituls „Misters Daugavpils Universitāte 2013” – Arnim Tutinam (Humanitārā fakultāte, 3.kurss).


Написать комментарий