Britu sabiedrība arvien vairāk pārvēršas par bezjūtīgu sabiedrību 1

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Britu sabiedrība kļūst arvien bezjūtīgāka, kurā neviens neaizstāvēs uz ielas meiteni, ja viņai ir uzbrukuši huligāni, vai nepalīdzēs pazudušam bērnam.

Aizvadītajās brīvdienās Channel 5 žurnālisti veica eksperimentu. Divas mazas meitenītes stundu stāvēja rosīgajā tirdzniecības centrā Victoria, kurš atrodas Londonas centrā, un izlikās, ka viņas ir pazudušas. Abi bērni izskatījās apjukuši un nelaimīgi, viena no meitenēm turēja rokā iemīļoto rotaļlietu, bet otra – viņas jaunākā māsa stāvēja uz ceļiem un zīda pirkstu.

Kā vēsta ruconnect.co.uk, tikai viena sieviete apstājās pie vienas no meitenēm, bet tajā pašā laikā viņam garām pagāja vairāk nekā 600 cilvēki. Kā uzsvēra viens no eksperimenta dalībniekiem – Channel 5 žurnālists: „Kad jūs redzat, cik nelaimīga izskatās šī sejiņa, un cilvēki gāja garām, tas izskatās briesmīgi”.  

 


Написать комментарий

Briti sados centros nestaiga tie visi ir eropiesi un vel diezin kadi salasnas,tada reakcija butu Latvija kur noteikti visi ieziemiesi paietu garam,briti ir loti iejutigi pret brniem,veciem cilvekiem un dzivniekiem tikai sada reakcija ir salasnam no visas pasaules!!!!!!!!!!!!!!!!!