Filma „Noass” svētību ar Raselu Krovu saņēma Romas pāvesta svētību 2

foto: kinosmena.ru
foto: kinosmena.ru

Holivudas aktieris Rasels Krovs, kurš tēloja pravieša Noasa lomu tāda paša nosaukuma režisora Darena Aronofski filmā, tikās ar Romas pāvestu Francisku un saņēma viņa svētību. Tikšanās notika 23. martā, ziņo The Daily Mail.

Aktierim izdevās tikties ar Romas pāvestu ar trešo mēģinājumu, jo divas iepriekšējās tikšanās, kuras tika plānotas aizvadītajā nedēļā, Vatikāns atcēla.

Beidzot Francisks pieņēma filmas „Noass” galvenās lomas tēlotāju un neilgās tikšanās laikā filmu atzina. Kā pēc vizītes dalījās Rasels Krovs, ielūgums uz Vatikānu, ticības balstu kļuva viņam par lielu godu, jo ap filmu „Noass”, kura patlaban piedzīvo pasaules pirmizrādi, notiek ne mazums reliģiozu strīdu, – vēsta eurosmi.ru.

Darena Aronofski episkā filma pamatojas uz Bībeles leģendu par Noasa šķirstu. Tās uzņemšanai tika iztērēti apmēram 130 milj. dolāru. Bez Rasela Krova „Noasā” filmējās tādas kino zvaigznes kā Dženifera Konelija, Entonijs Hopkinss un Emma Vatsona.

Krievijā filmu sāks rādīt 27. martā. Iepriekš filma „Noass” saņēma kritiskas atsauksmes par neatbilstību Bībeles tekstam, kā arī ticīgos musināja ainas, kurās pravietis parādās piedzēries.  
 


Написать комментарий

Pāvests jau labprāt atbalsta, neatbilstību Bībeles tekstiem, jo Romas katoļu baznīca jau pati šos tekstus sagroza

Atvaino, Fanuēl, bet tā gan nav taisnība. Par to, ka Noass mīlēja iedzert, lasi kaut vai 1.Mozus gr. 9. nodaļā.

Написать комментарий