„Microsoft” dibinātājs Bils Geitss atstāja bez mantojuma trīs bērnus 1

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Datoru impērijas „Microsoft” dibinātājs Bils Geits un viņa sieva Melinda nolēma, ka viņu bērni nesaņems vecāku nopelnīto naudu. Pēc žurnāla „Forbes” novērtējuma Geitu ģimenes kapitāls patlaban sastāda 76 miljardus dolāru. Bet pēc bagāto vecāku nāves viņu bērni nesaņems pat nelielu šīs summas daļu.

Bila un Melindas ģimenē ir piedzimuši trīs bērni: 18 gadus vecā Dženifera Katrīna, 15 gadus vecais Rori Džons un 12 gadus vecā Fibi Adele. Bērni iegūst labu izglītību, bet bezrūpīgā bērnība un mācības prestižā augstskolā ir viss, uz ko būs devīgi viņu vecāki.

Bila un Melindas Geitsu labdarības fonda dibinātāji, t.i., Geitu pāris pieņēma lēmumu visu kapitālu nodot tieši šai organizācijai. Katru gadu Amerikas bagātnieki ziedo miljardus dolāru cīņai ar nabadzību un badu visā pasaulē, izglītības un medicīnas līmeņa paaugstināšanai nabadzīgajās valstīs, – ziņo eurosmi.ru.

Nesen Bils Geits paziņoja, ka daudzi nepiekrīt viņu ģimenes pozīcijai, bet viņš ar sievu ir pieņēmis šādu lēmumu un nedomā to mainīt. „Bērni nesaņems miljardus, viņiem jāsaprot, ka ir jāstrādā”, – paskaidroja desmitu miljardu uzkrājumu īpašnieks.  


Написать комментарий

Izlasot virsrakstu, ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir slikts tulkojums no krievu valodas.
Latviski iznāk, ka Geits ir kaut kur pzududis (nomiris) un nupat atstājis bērnus bez mantojuma.
Bet tā nav, un latviski lieto ilgstošo pagātni, vai kā nu tur to sauc. (skolu esmu beidzis sen, vairs neatceros)

"Microsoft" dibinātajs Bils Geitss ir atstājis bez mantojuma trīs bernus

Krieviski šāgas formas nav, tāpēc arī ir skaidri redzams neprofesionālais TVNET redaktoru darbs.