Vācieši izlaida brutālāko skutera Vespa variantu

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Hamburgas darbnīcas Scooter&Service meistari pārvērta parasto Vespa skuteri par jaudīgu modeli, kurš spēj uz ceļiem sarīkot īstu „vētru un spiedienu”.

Skuters Vespa var iekārdināt pat tos, kuri līdz nāvei baidās pārvietoties ar divriteņu transportlīdzekļiem. Tas ir stilīgs, skaists un moderns. Bet prasmīgās rokās, kuras pēc taustes spēj atšķirt cilindru no virzuļa, var kļūt arī par ļoti ātru. Darbnīcas Scooter&Service meistari uz Vespa bāzes izveidoja demonstrācijas modeli PS 240, kurš ir aprīkots ar tūninga dzinēju, ar 38 zirgspēku jaudu, – ziņo style.rbc.ru.    

Nav slikts rādītājs, ja ņem vērā, ka standarta Vespa LX 150 motora jauda sastāda tikai 10,3 zirgspēkus, bet populārā modeļa GTS 250 atdeve – 22 zirgspēkus. Turklāt Hamburgas meistari apgādāja savu lolojumu ar dažādām detaļām, piemēram, pēc pasūtījuma izgatavoto izplūdes cauruli un caurspīdīga stikla priekšējo lukturi.

Meistari sola tuvākajā laikā pabeigt darbu pie skutera, bet potenciālie pircēji jau interesējas, kā var iegādāties šo modeli.

 


Темы: , , , , ,

Написать комментарий