Nepārtraukta cīņa ar narkotikām. Policija organizē plašus reidus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Policija veic intensīvu darbu saistībā ar narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti Daugavpilī, organizējot dažādus profilaktiskus un operatīvus pasākumus.

Aizvadītajā nedēļā vienas dienas laikā (policijas reida rezultātā) bija uzsākti vairāki kriminālprocesi, aizturētas personas un atsavinātas dažādas narkotiskas vielas.

Pirms nedēļas Daugavpilī notika plašs policijas reids, kas tika vērsts pret narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti. Intensīva un apjomīga darba rezultātā vienas dienas laikā tika uzsākti četri kriminālprocesi, aizturētas četras personas (trīs vīrieši un viena sieviete). Tāpat šo kriminālprocesu ietvaros policijas darbinieki konstatēja un atsavināja dažāda veida narkotiskas un psihotropas vielas, tajā skaitā arī metamfetamīnu un marihuānu. Minētās personas, kuras jau agrāk bija nonākušas policijas redzeslokā, tika aizturētas saistībā ar aizliegto vielu realizāciju vai glabāšanu.

Turpinot operatīvo darbu vērstu pret aizliegto vielu apriti, vakar Daugavpilī uzsākts vēl viens kriminālprocess par narkotiku realizāciju, kā rezultātā atsavināti 22 grami marihuānas. Saistībā ar šo noziegumu Kriminālpolicijas darbinieki pārbauda divus vīriešus.

Visos kriminālprocesos turpinās izmeklēšana. Atgādinām, ka par šādiem noziegumiem likums paredz diezgan bargus sodus – līdz pat 15 gadiem cietumsoda. 
 


Написать комментарий