Priesteris: Lego rotaļlietas ir Sātana roku darbs

foto: www.sostav.ru
foto: sostav.ru

Pasaulē ļoti populārās "Lego" rotaļlietas ir Sātana roku darbs, kas var likt bērniem pievērsties tumsas lietām un sagraut savas dvēseles, paziņojis poļu priesteris Slavomirs Kostževa.

Daudzi vecāki Polijā saņēmuši brīdinājumu par briesmām, kas viņus sagaida, ja tie ļaus saviem bērniem spēlēties ar Lego plastmasas klucīšiem. Kostževa uzskata, ka "Lego" ir Sātana instruments, kas var iznīcināt bērnu dvēseles, raksta metro.co.uk.

Tiesa, Kostževas brīdinājums gan attiecas tikai uz dažām "Lego" rotaļlietu sērijām, proti, "Monster Fighters" un "Zombie" figūriņām.

Viņš uzsvēra, ka Dānijas kompānijas rotaļlietas ir par "tumsas un mirušo pasauli", bet tieši no tā bērni ir jāsargā.

"Draudzīgas rotaļlietas tagad tiek aizstātas ar tumsas monstriem. Šīs rotaļlietas var atstāt negatīvu iespaidu uz bērniem. Viņi var iznīcināt savas dvēseles un pāriet tumsas spēku pusē," sacīja Kostževa.

Viņš arī atsaucās uz kādu Jaunzēlandes universitātes pētījumu, kurā norādīts, ka "Lego" rotaļlietu tēliem sejas gadu no gada paliek arvien agresīvākas, līdz ar to attēlotie varoņi izskatās arvien ļaunāki.

Lego gan nav vienīgās rotaļlietas, kuras kritizējis priesteris Kostževa – pirms tam viņš skarbus vārdus veltījis arī "Hello Kitty" un "My Little Pony" rotaļlietām.


Написать комментарий