Nastja Kamenskih sapņo šķirties no 10 kg liekā svara

foto: showbiz-world.ru
foto: showbiz-world.ru

Dueta „Potaps un Nastja” dalībniece Anastasija Kamenskih sava pārinieka kārtējā joka dēļ ir spiesta pierādīt apkārtējiem, ka viņa nav stāvoklī.

Bet daudzi noticēja, ka sieviete gaida dvīņus no repera Sergeja.

Nastja, kurai piedēvē „interesantu stāvokli” jau no grupas pastāvēšanas sākuma teju 7 gadus ir nogurusi no bezgalīgajiem jautājumiem no žurnālistu puses un pastāstīja par sava auguma izmaiņām vienā no pēdējām intervijām.

Saskaņā ar dziedātājas versiju viņai ir nosliece uz lieko svaru, bet saspringtā viesizrāžu grafika un noguruma dēļ viņai nav iespēju nodarboties ar sportu un sekot savam uzturam.

Patlaban Nastja ir izvirzījusi sev mērķi – mēneša laikā tikt vaļā no 10 kg. Tas ļaus viņai iegūt vēlamās formas, jo 80 kg pie 173 cm auguma ir pārāk liels svars, – vēsta eurosmi.ru.

Lai nedaudz zaudētu svaru, kā arī attīrītu organismu no sārņiem un toksīniem, Kamenskih periodiski izmanto 10 dienu diētu. Šī perioda laikā dziedātājas uzturā pārsvarā ir dārzeņi, augļi, vājpiena biezpiens, apelsīnu sula, kā arī Nastja katru dienu lieto 1 ēdamkaroti olīveļļas. Atļauts ēst arī diētisku kāpostu zupu. Pateicoties šādiem ierobežojumiem, var zaudēt līdz 5 kg.

Bet, kad Kamenskih tik tiešām kļūs grūta, Potaps apsolīja sasaukt preses konferenci, lai pastāstītu par svarīgo jaunumu, kā arī kolēģei par godu organizēt bezmaksas koncertu.

 


Написать комментарий