«Batjkovščinu» apsūdz garīdznieku uzpirkšanā 3

foto: rian.com.ua
foto: rian.com.ua

Frakcijas „Batjkovščina” deputāts Nikolajs Kovzeļs ieradās Ļvovas apgabala Buskas pilsētā, lai apmeklētu Ukrainas Grieķu katoļu baznīcas garīdznieku sanāksmi.

Turklāt viņš apmeklēja sanāksmi ar konkrētu priekšlikumu garīdzniekiem.

„Batjkovščinas” deputāts piedāvāja priesteriem naudas samaksu par to, ka viņi ieskaidros savām draudzēm, lai tās zinātu to, par ko jābalso Ukrainas prezidenta vēlēšanās, – ziņo thekievtimes.ua.  

Turklāt Nikolajs Kovzeļs uzpirka priesterus atklāti, ne no viena neslēpjoties – savā Facebook lapā ierakstīja viena garīdznieka meita Kristīne Žukrovska.

„Atnāca mans tēvs no sanāksmes un pastāstīja, ka pie viņiem ieradās „Batjkovščinas” deputāts Nikolajs Kovzeļs un sāka piedāvāt katram kukuļus par to, lai garīdznieki ieteiktu tautai, par ko ir jābalso. Garīdznieki bija ļoti sašutuši un deputātu izdzina”, – uzrakstīja Kristīne.

Turklāt vienā no komentāriem viņa pastāstīja, ka Timošenko partijas biedri naudu garīdzniekiem piedāvāja arī agrāk, pirms tām vēlēšanām, kurās piedalījās bijušais premjers.

Atgādināsim, ka „Batjkovščinas” deputāts Nikolajs Kovzeļs ir Jūlijas Timošenko kaimiņš. Viņa īpašums atrodas blakus Timošenko mājai.


Написать комментарий

Nu jau traki palikusi,ja grib karot,tad lai skrien uz mezu,pasi lai dara sev galu.

ka tad savādāk,jo ticīgiem nav savs prāts

Nu pie mums uzpirkt varbūt nemēģina, bet ļoti ticīgi gan visi politiķi pirms velēš
anām paliek.

Написать комментарий