Barrozu: Ukraina nav gatava tuvākajā nākotnē iestāties ES 1

foto: novosti.rs
foto: novosti.rs

Eiropas Komisijas priekšsēdētājs Žozē Manuels Barrozu paziņoja, ka Ukraina nav gatava tam, lai tuvākajā nākotnē iestātos ES.

„Ukraina vēl nav gatava. Ne šodien, ne tuvākajā nākotnē”, – Barrozu atbildēja uz laikraksta Berliner Zeitung jautājumu par to, vai dalība Eiropas Savienībā varētu palīdzēt Ukrainai pašreizējā situācijā. Tai pašā laikā viņš uzsvēra, ka arī ES patlaban nav noskaņota, lai „uzņemtu ES tādu valsti kā Ukraina”, – ziņo rosbalt.ru.

Barrozu piebilda, ka 21. martā Briselē parakstītā Asociācijas vienošanās starp Ukrainu un ES politiskā daļa ļaus tuvināt puses, lai „palīdzētu Ukrainai iziet no tās bezcerīgās situācijas, kura ir izveidojusies”. Turklāt bijušais Portugāles premjerministrs atgādināja par Kijevai apsolīto ES ekonomisko palīdzību 11 miljardu eiro apmērā. „Tas kļūs par Ukrainas attīstības, stabilitātes un labklājības dzinējspēku”, – ir pārliecināts Eiropas Komisijas priekšsēdētājs.


Написать комментарий

visas Ukraiņu valdības ir ZAGUŠAS,TOTĀLI ZAGUŠAS.lai ukraiņi no visiem zagļiem dabūn atpakaļ naudu,tai nebūs finansiālu grūtību! vienu zaglēnu prigrel biedrs Putins!