Sestdien Naujenes pagastā notiks Break Dance sacensības “Battle school Latvija 2014” 1

foto: A. Začinajevs
foto: A. Začinajevs

Šo sestdien, 12.aprīlī, plkst.15:00 Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centrā (Daugavas  iela 34, Krauja, Naujenes pagasts) notiks Break Dance sacensības "BATTLE SCHOOL LATVIJA 2014", kurās piedalīsies ne tikai vietējie dejotāji, bet arī viesi no Lietuvas.

Daugavpils Break Dance skolas direktors un viens no sacensību rīkotājiem Andžejs Začiņajevs paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad Break Dance cienītājus gaida ļoti aizraujošas sacensības, kuras šogad norisinās nevis reģionālajā, bet valsts līmenī.

Pēc A.Začiņajeva vārdiem, sacensībās piedalīsies vismaz 10 Latvijas Break Dance pulciņu, grupu, skolu u.tml. pārstāvji (gan zēni, gan meitenes) vecumā no 6 līdz 30 gadiem no Rīgas, Tukuma, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas un, protams, no Daugavpils.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, vai Break Dance ir populārs mūsu valstī, Andžejs Začiņajevs atzīmēja, ka patlaban vērojama Break Dance atdzimšana: rodas jaunas tendences un jaunas skolas. Ar to aizraujas arvien lielāks jauniešu skaits – gan zēni, gan meitenes.

Jāpiebilst, ka sacensības sāksies plkst.15:00 un to rīkotāji aicina nelaist garām šo iespēju un atbalstīt dejotājus. Ieeja bezmaksas.


Написать комментарий

Jauks pasākums..Malači!