Senators Džons Makeins ir šokā par ASV «samierināšanās politiku» 4

foto: dbelyaev.ru
foto: dbelyaev.ru

ASV senators Džons Makeins ir pārsteigts par faktu, ka Vašingtona nedomā dot Kijevai ieročus un dalīties ar izlūkošanas datiem, ziņo russian.rt.com

Kā ziņo russian.rt.com, intervijā televīzijas kanālam Fox News viņš nosauca šādu politiku par samierināšanās politiku un salīdzināja to ar „Nevila Čemberlena diplomātiju”.

Pēdējais jautājums: Jūs ar valsts sekretāru Keriju karsti strīdējāties par ārpolitiku. Viņš ir jūsu draugs, bet jūsu vārdu apmaiņa bija neparasta.
Džons Makeins, ASV senators: Jā. Sīrijā gāja bojā 150 tūkst. cilvēku, krievi jau ir iekarojuši Krimu un atrodas pie Ukrainas robežas, bet mēs pat nedodam ukraiņiem ieročus. Es biju pārsteigts …,  zināt, es domāju, ka mani vairs nekas nespēs vairāk pārsteigt.

Mēs nedalīsimies ar Ukrainas valdību ar izlūkošanas datiem par to, ko Putins dara pierobežā. Kas tas ir … Kādu vēstījumu mēs sūtām Ukrainas cilvēkiem un visai pasaulei? Tieši to mēs kādreiz saucām par Nevila Čemberlena diplomātiju. Tā ir samierināšanās politika.  
 


Написать комментарий

Džonītis ir slims kopš Vjetnamas laikiem, kad tika notriekts viņa vadītais bumbvedējs.

nevajag, ja! Viņš ir normāls vecis, kam sirds krūtīs ir par tiem, kurus noskata krievu ļaunā acs un grib iekarot un pakļaut. Kas vēl var stāties pretī tik lielā visatļautībā nonākuša ienaidnieka, ja ne pretspēks, kas ir izmēros tikpat liels? Tikai ASV ar savu varenību un daudz demokrātiskākām vērtībām spēj apstādināt to sarkano mēri, kas iedarbinājis savu gaļasmašīnu un iekāro teju vai pus Eiropu.

stulbais rusofobs.

"nevajag, ja! Viņš ir normāls vecis, kam sirds krūtīs ir par tiem, kurus noskata krievu ļaunā acs un grib iekarot un pakļaut. Kas vēl var stāties pretī tik lielā visatļautībā nonākuša ienaidnieka, ja ne pretspēks, kas ir izmēros tikpat liels? Tikai ASV ar savu varenību un daudz demokrātiskākām vērtībām spēj apstādināt to sarkano mēri, kas iedarbinājis savu gaļasmašīnu un iekāro teju vai pus Eiropu." janka2

pamulki, asv ir vel mazak demokratiska ka Krievija, tici man, es dzivoju ASV. Kas te notiek, jusu meligajas LV zinaas netiek pasniegts. Bet nu tu esi propagandas upuris, ko tad krievi "iekaroja"? Savu likumigo teritoriju, kas tika viniem atnemta 1954.gada pec viena pampaalja lemuma? Ja Krima negribetu but Krievijas sastava, tad kapec tur nebija nekadu upuru? Pat vieteja armija un polichi pargaja vieglu roku Krievijas puse. Nav redzets, ka pretinieks vesture kaut reizi butu ko iekarojis tik viegli un bez asinim. Kas tad vini - hipnotizeja vietejos??

Написать комментарий