Triatlons: sezonu iesāka ar akvatlonu

foto: dtcjauniba.lv
foto: dtcjauniba.lv

Svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā un tā apkārtnē tika aizvadītas akvatlona sacensības, kas pulcēja vairāk nekā 100 dalībniekus dažādās vecuma grupās, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Triatlona sezonas atklāšana ar akvatlona sacensībām (skriešana + peldēšana) jau kļuvusi par tradīciju. Tā ir laba iespēja novērtēt paveikto darbu ziemas periodā. Šoreiz uz Daugavpili ieradās dalībnieki no dažādām Latvijas, Lietuvas pilsētām, kā arī divas dalībnieces ar Vācijas pilsonību.

Elites grupas sacensībās dāmām ar jaunu sacensību rekordu uzvaru izcīnīja pazīstamā peldētāja Aļona Ribakova, kurai pieder vairāki Latvijas rekordi. Vīriešiem uzvarēja lietuvietis Pauļus Dabkus.

Junioru konkurencē uzvaru izcīnīja Artūrs Sprukts, bet jauniešiem pirmās divas vietas ieguva DTC „Jaunība” triatlonisti Kaspars Stivriņš un Timurs Mamedovs. Cits daugavpilietis Jurijs Semjonovs bija trešais.

Veterāniem 50+ grupā nepārspēts Staņislavs Monskis, bet trešā vieta Vladimiram Janovskim. 40+ grupā otrais Valērijs Karbausks, bet vecākajā grupā 70+ pirmā vieta Voldemāram Pinkam, kurš apsteidza Romualdu Saušu.

60+ sudraba medaļu ieguva Jurijs Kopasovs, bet 40+ grupā sievietēm uzvarētājas lauri tika Gaļinai Savickai.

1999./2000. gadā dzimušo meiteņu konkurencē trešā vieta Viktorijai Jefimovai, otrais puišiem bija Ignats Mihailovs, bet trešais Mārcis Pinups.

Visjaunākajā grupā (2005. dzimšanas gads) pirmā vieta Valērijam Kurģelim, bet Iļja Zilis bija trešais Dāmām trešā arī Oļesja Petrova.


Написать комментарий