Daugavpils novada jauniešus aicina piedalīties pasākumā «Piedzīvojumu taka»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

10.maijā Dabas parka „Daugavas loki” teritorijā (Naujenes pagasts) notiks pasākums jauniešiem „Piedzīvojumu taka”, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Iluta Krišķijāne.

Pēc viņas vārdiem, pasākums ir domāts 18-25 gadus veciem jauniešiem, kurus interesē tūrisms un aktīvā atpūta, jo tam veltītos pasākums organizēs tūrisma cienītāju klubs „Sniegpulkstenīte”.

Pasākuma dalībnieku reģistrācija notiks plkst.10:30 „Latgales sētā”(dabas parks „Daugavas loki”, Naujenes pagasts), apmācības sāksies plkst.11:00 – interesenti iemācīsies izmantot kompasu, karti un citus tūristu atribūtus. Savukārt no plkst.12:00 līdz 15:00 notiks dažāda veida sacensības.

Jaunatnes lietu speciāliste pastāstīja, ka „Piedzīvojumu taka” ir pasākums, pateicoties kuram interesenti varēs izmēģināt fiziskos un intelektuālos spēkus, kā arī iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem no dažādiem Daugavpils novada pagastiem.

Jāatzīmē, ka jauniešu grupas (līdz 4 cilvēkiem) dalībai pasākumā var pieteikties līdz 25.aprīlim, nosūtot pieteikumu uz e-pastu iluta.kriskijane@dnd.lv. Pieteikuma anketa atrodama Daugavpils novada domes mājas lapā.

 


Написать комментарий