Nosaukts iemesls, kāpēc nevarēja aizkrāsot ceļa pārvada sienas Daugavpilī 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Beidzot tapa zināms, kāpēc ceļa pārvada Vidzemes iela – Piekrastes iela – A.Pumpura iela – Višķu iela būvniecības ietvaros uzceltā tilta sienas vairāk nekā gadu netika sakārtotas un vietējo „mākslinieku” uzraksti nebija aizkrāsoti.

Uzņēmuma „Labiekārtošana-D” vadītājs Sergejs Blagoveščenskis apstiprināja portālam Gorod.lv, ka uzņēmumam tiešām tika uzdots aizkrāsot uzrakstus, tomēr sagatavošanas darbi ieilga.

S.Blagoveščenskis paziņoja, ka ķīmiskie līdzekļi, ar kuriem iespējams notīrīt uzrakstus, esot ļoti dārgi, tādēļ tika nolemts, ka uzraksti tiks aizkrāsoti. Tomēr izrādījās, ka objektā izmantotās krāsas tonis vairs neder, jo tas saules iespaidā ir mainījies. Tādēļ tika piemeklēta krāsa, kas atbilst pašreizējam sienu tonim.

S.Blagoveščenskis atzīmēja, ka krāsa jau esot iegādāta, un tiklīdz brigādei būs laiks, minētie darbi tiks veikti. Visdrīzāk, tas notiks pirms Lieldienām.

Atgādināsim, ka šopavasar pilsētas Domē mūsu portālam ziņoja, ka ceļa pārvada sienas esot sakārtotas vai tas notiks tuvākajā laikā.

 


Написать комментарий

Nu taču pavaktējiet kur tie krāsotāji strādā un pielieciet šos pie darba, lai saglezno ko acij tīkamu un paši par savu naudu!