R.Joksts: Varu strādāt jebkurā Veselības aprūpes plānošanas komisijas sastāvā un jebkuros apstākļos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms nedēļas Daugavpils pilsētas domes deputāti pieņēma lēmumu par Veselības aprūpes plānošanas komisijas izveidošanu.

Komisijā darbosies trīs deputāti: Vladimirs Borisjonoks, Reinis Joksts un Pēteris Dzalbe.

Reinis Joksts paziņoja portālam Gorod.lv, ka viņš tika ievēlēts par komisijas priekšsēdētāju, bet V.Borisjonoks – par viņa vietnieku. Komisijas apstiprināšanas dienā notika tās pirmā sēde.

Pēc Reiņa Joksta vārdiem, komisija tika izveidota, lai pildītu trīs pašvaldību parakstītu līgumu. Ilūkstes novada dome un Daugavpils novada dome tuvākajā laikā arī ieteiks komisijas locekļu kandidātus. Komisija sāks darboties, kad tiks saskaņota turpmāka darbība un darbības virzieni.

Tika ieteikts, ka komisijā kā eksperti varētu darboties medicīnas iestāžu vadītāji. Savukārt komisijas priekšsēdētājs uzskata, ka viņam ir tiesības komisijas darbam kā ekspertus piesaistīt arī savus kolēģus, piemēram, Nacionālā veselības dienesta pārstāvjus.

„Apspriedīsim visdažādākos jautājumus, kuri jāatrisina, piemēram, medicīnisko pakalpojumu pieejamību, un eksperti mums varētu palīdzēt.
Runājot par komisijas sastāvu vai kādām izmaiņām, personīgi es esmu atvērts jebkuriem variantiem un varu strādāt jebkuros apstākļos un jebkurā sastāvā”, uzskata R.Joksts. 
 


Написать комментарий