Jau otro reizi Kalkūnē notiks bardu salidojums «Aprīļa ģitāras» 1

foto: luchshee-vremya.ru
foto: luchshee-vremya.ru

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Kalkūnes pagasta kultūras menedžere Brigita Madelāne, aktīva gatavošanās bardu mūzikas vakaram „Aprīļa ģitāras”, kurš šogad notiks 25. aprīlī plkst. 18:00, sākusies jau sen, droši vien tādēļ šis pasākums būs neaizmirstams.

Salidojuma organizatori sola, ka visus bardu mūzikas vakara viesus gaida jaunu un jau pieredzējušu meistaru uzstāšanās. Zīmīgi, ka uz Kalkūnes pagasta kultūras menedžeres aicinājumu atsaucās arī bardu dziesmas grupa no pilsētas, kurā piedzimst vējš – Ventspils, kura kļūs par īpašu vakara viesi.

Atgādināsim, ka pērn pirmais bardu salidojums pulcēja lielu interesentu skaitu, jo tolaik jau ilgu laiku nevienā Daugavpils novada vietā nepulcējās tāds autoru dziesmu, bardu un ģitāras mūzikas cienītāju skaits. Tādējādi Jeļena Vitkeviča, Valērijs Jermačenko, Sergejs Solovjovs, Jurijs Sarāns, Žanna Busargina, Anatolijs Galers, kā arī pasākuma iniciatori Brigita Madelāne un Anatolijs Baiko ģitāru skaņu pavadījumā spēja radīt draudzīgu atmosfēru. Viņiem citu vidū palīdzēja Tatjana Zubkova un Viktors Suško.

Tieši tādēļ iesakām nepalaist garām otro bardu salidojumu „Aprīļa ģitāras”. Ja jums radīsies jautājumi, lūdzam zvanīt pa telefonu 654 40828 vai 29528218. 


Написать комментарий

Bārdu salidojums. Ir jau tur visi saraini:)