KSP pārstāvji brīdina, ka ir gaidāmi ar pārvietošanos pa Daugavpils ceļiem saistītie sarežģījumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šogad sakarā ar ceļu remontdarbiem ir gaidāmi ar pārvietošanos pa Daugavpils ceļiem saistītie sarežģījumi, jo gandrīz visi uzsāktie ceļu rekonstrukciju projekti jāpabeidz jau šogad (nākamgad tiks turpināta Daugavas ielas rekonstrukcija), portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” (KSP) vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko.

Viņš atzīmēja, ka šogad plānots pazemināt zem arkas esošā ceļa (cietokšņa rajonā) līmeni, un tas būšot saistīts ar satiksmes ierobežojumiem. Patlaban ar būvniekiem tiek apspriesta iespēja neslēgt satiksmi šajā posmā. Tomēr tehnisko iemeslu dēļ situācija esot visai sarežģīta, ja būvnieki nespēs nodrošināt satiksmes un autotransporta pārvietošanās drošību būvdarbu laikā, Dome uzstās, lai ceļu posms netiktu slēgts. Visdrīzāk, pilsētniekiem nedēļu-divas nāksies paciest neērtības, jo darbu veikšana bez satiksmes slēgšanas esot sarežģīta.

Tāpat šogad tiek plānots pabeigt iepriekš uzsāktos ceļu rekonstrukcijas darbus. Piemēram, 18.novembra ielā šajā būvniecības sezonā tiks ieklāta pēdējā seguma kārta posmā no Varšavas ielas līdz Daugavas ielai un no Valkas ielas līdz Vasarnīcu ielai, kā arī Kauņas ielas posmā.

V.Semoņenko apliecināja, ka maijā, kad Daugavpilī norisināsies Starptautiskais biznesa forums, ar iebraukšanu pilsētā no galvaspilsētas puses problēmu nebūs.
 


Написать комментарий