Mihaelu Šūmaheru apsūdz par ceļu satiksmes negadījumu

foto: autonews.ru
foto: autonews.ru

Mihaels Šūmahers, kurš kopš pērnā gada decembra atrodas mākslīgās komas stāvoklī, saņēma apsūdzību par ceļu satiksmes negadījumu. Pēc izdevuma Daily Mail informācijas prasību tiesā iesniedza Spānijas baikeris.

Pēc viņa vārdiem 2013. gada novembrī bijušais Formula 1 pilots, braucot ar nomātu Audi A4, vairākkārt pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus. Šāda Šūmahera uzvedība uz ceļa noveda pie motociklista kritiena, kurš salauza roku, un motocikls tika bojāts. Saskaņā ar Šveices likumiem tiesa pret Šūmaheru notiks tikai gadījumā, ja apdrošināšanas kompānija, kurā tika nopirkta Audi A4 apdrošināšanas polise, nolems apstrīdēt prasību. Tad Šūmaheram nāksies piedalīties tiesas sēdēs, – ziņo autonews.ru.

Leģendārais sportists guva traumu Francijas kalnu slēpošanas kūrortā. Kalna nogāzē Šūmahers nokrita, un atsitās ar galvu pret akmeni. Pēc dažām minūtēm viņu nogādāja uz tuvāko slimnīcu, bet pēc tam ar helikopteru nogādāja uz Grenobli. Pēc ārstu vārdiem sportistu izglāba aizsargcepure.

Pirms divām nedēļām Šūmahera veselības stāvoklī iezīmējās pozitīva dinamika. Pēc viņa menedžeres Sabīnes Kemas vārdiem leģendārais sportists periodiski mostas. Viņš jau mēģina fokusēt skatienu uz apkārtējiem, reaģē uz gaismu, balsīm un dažādām skaņām.   


Написать комментарий