R.Eigims: Pašvaldības uzdevums remontdarbu laikā ir minimizēt pilsētniekiem sagādātas neērtības

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, daudzi daugavpilieši saskārās ar neērtībām, kas ir saistītas ar remontdarbiem, kuri tiek veikti uz Vienības tilta.

Kāds uz vairākām stundām bija iestrēdzis sastrēgumā, gaidot, kad varēs šķērsot tiltu, cits cieta no tā, ka izteica savas domas par to, ka tilts varētu neizturēt slodzi, jo uz tā tiek novietotas lielkravas automašīnas.

Pēc LR Saeimas deputāta un bijušā Daugavpils mēra Riharda Eigima domām, ceļu remontdarbi ir nepieciešami, bet tie jāorganizē pārdomāti.
„Galvenais pilsētas pašvaldības uzdevums ir minimizēt šajā sakarā radušās neērtības, ar kurām saskaras pilsētnieki.

Diemžēl Vienības tilts, kas patlaban tiek remontēts, ir vienīgā iespēja tikt uz citu Daugavas krastu. Kā bijušajam pilsētas domes priekšsēdētājam man ir zināms, ka svarīga ir attieksme. Uzskatu, ka uz tilta jāstrādā 2-3 maiņās, nevis tā, kā tas notiek šobrīd. Personīgi redzēju, ka būvnieki strādā neaktīvi.

Protams, daudz kas ir atkarīgs no būvfirmām, kuras veic atsevišķus darbus, bez šaubām, tās interesē tikai iespēja nopelnīt.

Esmu pārliecināts, ka pilsētas vadībai ar būvfirmām, kuras veic remontdarbus Daugavpilī, jābūt stingrākai un prasīgākai”, portālam Gorod.lv paziņoja R.Eigims.


Написать комментарий