Aktrises Džūdija Fostere un Aleksandra Hedisone ir apprecējušās 1

foto: newsru.co.il
foto: newsru.co.il

Trešdien, 23. aprīlī kļuva zināms, ka slavenā ASV aktrise un režisore Džudija Fostere ir nosvinējusi kāzas ar savu draudzeni aktrisi un fotogrāfi Aleksandru Hedisoni.

51 gadu vecā divkārtējā „Oskara” balvas ieguvēja par labāko sieviešu lomu filmās „Apsūdzētie” (1988) un „Jēru klusēšana” (1991) pagaidām nekomentē šo informāciju, kuru paziņoja televīzijas kanāls CNN, atsaucoties uz drošiem avotiem.

Pēc portāla E! Online informācijas Džūdija Fostere satikās ar Aleksandru Hedisoni apmēram gadu. Pirmo reizi par viņu sakaru tika ziņots 2013. gada septembrī. Turklāt tika atzīmēts, ka iepriekš Hedisone bija aktrises Elēnas Dedženeresas draudzene.

Atgādināsim, ka pērnā gada janvārī „Zelta Globusa” ceremonijas laikā Holivudas zvaigzne Džūdija Fostere apstiprināja presē ilgi apspriestās baumas par viņas seksuālo orientāciju un publiski atzinās, ka viņa ir lesbiete, – vēsta newsru.co.il. 

Jau 2007. gadā žurnālisti uzzināja, ka Džūdija Fostere, divu dēlu Čārlza un Kristofera māte 14 gadus dzīvoja kopā ar savu producenti Sindiju Bernardi, ar kuru viņa vēlāk izšķīrās. Bet Džūdija vienmēr centās neapspriest savu privāto dzīvi un nekomentēja šīs baumas.

45 gadu karjeras kino laikā Džūdija Fostere ir filmējusies teju 50 filmās un turpina filmēties. 44 gadus vecā Aleksandra Hedisone tēloja apmēram 15 filmās otrā plāna lomas, bija animācijas un dokumentālo filmu režisore, bet ir pazīstama kā profesionāla fotogrāfe. 


Написать комментарий

Pielikuši nepareizu bildi! Tajā nav Džodija Fostere. Bet Elena Deženerosa.
Kas Jums tur strādā? Kas neko nezina?