Latvijas „spiegs” Igors Pavlovskis: SAB apdraud NATO un ES sabiedrotos 3

foto: Preses foto
foto: Preses foto

Nesen Satversmes aizsardzības birojs publicējis Latvijai bīstamu personu un organizāciju sarakstu, kuras tiek pielīdzinātas spiegiem.

Tāpat izskan biedējoša informācija par Krievijas specdienestiem, kuri vervē talantīgus Latvijas jauniešus, kuri acīmredzot vēl nav izbraukuši no valsts uz attīstītām Eiropas valstīm kā nekvalificēts darbaspēks. „Spiegu” sarakstā iekļuva arī IA Regnum galvenā redaktora vietnieks Igors Pavlovskis un bijušais informācijas aģentūras vadītājs Modests Kolerovs. Portāls Gorod.lv vērsās pie Igora Pavlovska, lai iegūtu komentāru par viņa ietekmi uz Latvijas pretvalstiskajiem procesiem.

„Murgu, kurš ir ierakstīts atskaitē, grūti komentēt. Skolas, kuras min SAB, sarakstā atrodas nevis gadu vai divus, bet 10 gadus. Skolas aktīvi finansēja NATO Informācijas birojs, Nīderlandes vēstniecība, Polijas vēstniecība, Lietuvas vēstniecība, Dānijas bruņotie spēki un citas struktūras, kuras ir grūti pieskaitīt pie „pro-Krievijas”. Atbalstītāji nekad neslēpjas, kā neslēpjas arī skolu lektori. Aptuveni no 50 katras skolas dalībniekiem Latvijas pārstāvju skaits sastādīja 2-3 cilvēkus. Viņu vidū tai skaitā bija arī Kudora kungs un Makarova kungs. Ne vienu, ne otru pie Krievijas cienītājiem un jauniešiem, kurus var propagandēt, nevar pieskaitīt. Starp citu, tas viss atrodams atklātos avotos un brīvi pieejams lasīšanai. Galvenais komentārs, izlasot „analītisko ziņojumu”,  Latvijas specdienesti nav bīstami Krievijai. Drīzāk SAB apdraud NATO un ES sabiedrotos. Ar šādu SAB „analītiskā darba” līmeni un dziļumu Latvijai ir visas izredzes likvidēt sevi. Uz priekšu!”.

P.S.

Speciāli SAB: šādi jūsu ziņojumu es komentēju apzināti, lai slēptu, ka patiesībā „konspirācija izgāzusies” un SAB pieķērusi reālu „pret Latviju vērstas darbības” centru.

Rodas iespaids, ka Latvijas varas pārstāvji, kuri pagātnē bija Komunistiskās partijas biedri, ir komunistiskās ideoloģijas sekotāji, kurai pastāvīgi nepieciešams ienaidnieks, lai pašnostiprinātos. Un bailes no iedomāta ienaidnieka neatlaidīgi tiek dzītas elektorāta prātos.


Написать комментарий

Pastāv aizdomas, ka iztektie "komplimenti" SAB ir pamatoti.

Pavlovskis melo.:)

No virsraksta sapratu, ka runa ir par Latvijas spiegu - cilvēku kurš spiegojis Latvijas labā. Bet pēc teksta sanāk, ka tas cilvēks ir spiegojis pret Latviju.

Написать комментарий