Krievijas mediji ziņo par mēģinājumu notriekt Putina lidmašīnu 1

foto: AP
foto: AP

Krievijas mediji piektdien spekulē, ka Malaizijas aviolainera notriekšana virs Austrumukrainas patiesībā bijis neveiksmīgs Ukrainas mēģinājums notreikt lidmašīnu, kurā atradās Krievijas prezidents Vladimirs Putins, ziņo LETA.

Šādu viedokli aģentūrai "Interfax" paudis informācijas avots no "Rosaviacija", kurš apgalvojis, ka Putina lidmašīnas kurss traģēdijas rajonā sakritis ar "Malaysia Airlines" lainera kursu, vēsta "Ukrainska Pravda". Abu lidmašīnu kontūras un izmēri ir līdzīgi, tāpat arī lidmašīnu krāsojums no attāluma izskatās līdzīgi, apgalvojis avots.

Šobrīd visticamākā starptautiskajiem ekspertiem šķiet versija, ka laineri kļūdas dēļ notriekuši prokrieviskie kaujinieki, kas domājuši, ka raida raķeti zeme-gaiss uz Ukrainas armijas lidmašīnu. Par to liecina arī viņu dižošanās sociālajos tīklos ar Ukrainas lidmašīnas notriekšanu īsi pēc pasažieru lidmašīnas katastrofas.

Jāatgādina, ka "Malaysia Airlines" pasažieru lidmašīna, kas no Amsterdamas devās uz Kualalumpuru, ceturtdien tika notriekta virs Ukrainas austrumiem, nogalinot 298 cilvēkus, kas tajā atradās.


Написать комментарий

kā vispār krievi var dižoties ar savu valsti (valdību), kura atbalsta terorismu un kopojas ar 3.pasaules valstu totalitārajiem režīmiem, kuri no maskaviešiem iepērk ieročus savu tautu apspiešanai?