ANO ģenerālsekretārs paziņojis, ka Malaizijas lidmašīna tika iznīcināta 2

foto: lidovky.cz
foto: lidovky.cz

ANO ģenerālsekretārs Pans Kimuns paziņoja, ka Malaizijas Boeing Ukrainas Austrumos tika iznīcināts un nosodīja šo darbību.

„ANO ģenerālsekretārs stingri nosoda Malaizijas lidsabiedrības iznīcināšanu Ukrainas Austrumos, kā rezultātā gājuši bojā gandrīz 300 cilvēki, ieskaitot 80 bērnus”, – ria.ru  citē organizācijas oficiālā pārstāvja vārdus.

Kā atzīmēja Pana Kimuna oficiālais pārstāvis, ANO ģenerālsekretārs aicināja veikt rūpīgu incidenta izmeklēšanu un pieprasīja no visām pusēm „nodrošināt tūlītēju un netraucētu izmeklēšanas dalībnieku pieeju katastrofas vietai”. 

 


Написать комментарий

Naivie ārzemnieki, kuri tic, ka Krievija un tās pakļautībā esošie teroristi Ukrainā, ļaus izmeklēt šo noziedzīgo teroraktu.Jau tagad pierādījumus jau sen pievāca teroristi un aiztransportēja uz Krieviju,līķus aplaupīja un nevienu vairs nelaiž lidmašīnai klāt. Kad būs viss aizvākts ,tad varbūt, kādu pielaidīs tuvāk lidmašīnai, bet tur jau vairs nebūs nekā ko atklāt.

Tāpat skaidrs šī ārprāta murga režisori. Izskatās, ka viņi cenšas visu pasauli ieraut šai asinspirtī. Un vai pirmo reizi? "Bauriem" tiek izspēlēta izrāde, bet viņu lielie bosi jau sen neslēpj, kādi plāni uz pasauli. Labrīt, nozombētie naivuļi. Palasiet arī citu valstu presi un citu valstu reportieru safilmēto. Tas ko viņi plātījās vairākus gadus atpakaļ, tagad realizē un daudzas pensionētās amatpersonas sāk runāt, jo noklusējuma laiks beidzies, bet šie vēl dzīvi...acīmredzot, ir cilvēki, kam ir sirdsapziņa.
Ja Ukraina nebūtu enerģētiski kārs gabals, vai tādas lietas notiktu?

Написать комментарий