Jaunatnes departaments meklē palīgus festivāla „Artišoks 2014” sagatavošanai

Pretēji tam, ka gaidāmā „Muzikālā augusta” detaļas pagaidām netiek izpaustas, cita Daugavpils pašvaldības struktūrvienība – Jaunatnes departaments nolēma dalīties ar informāciju par jauniešu iemīļotākajiem „Artišoks 2014” pasākumiem.

Kā tiek ziņots Daugavpils municipālajā portālā, Jaunatnes departaments sācis meklēt jaunatnes apvienības, interešu grupas un biedrības, kuras vēlētos kļūt par vienu komandu un piedalīties Daugavpils vērienīgākā jauniešu pasākuma „Artišoks 2014” sagatavošanā. Uzsvērsim, ka šogad tas notiks 6. septembrī.

Jaunatnes departaments uzsver, ka „Artišoks 2014” ir unikāla iespēja neformālām jaunatnes grupām, nevalstiskajām organizācijām un sporta sekciju pārstāvjiem demonstrēt savus sasniegumus, kā arī atrast domubiedrus jaunu projektu izveidei. Katrs var pārbaudīt sevi jaunā un neizpētītā jomā, kā arī pavadīt laiku ar draugiem svētku radošajā atmosfērā.

Visi interesenti var sūtīt pieteikumus dalībai uz e-pasta adresi: artishoks@inbox.lv, vai zvanīt pa telefonu 654 22304, 28276276 (Artjoms Pučinskis). Kā arī Jaunatnes departaments aicina brīvprātīgos palīdzēt ikgadējā festivāla ”ARTIŠOKS” izveidē. Savus pieteikumus var sūtīt uz e-pastu edite.ivanova@daugavpils.lv, vai zvanot pa tālruņiem 654 22309, +371 20 286 679 (Edīte Ivanova).

 


Написать комментарий