Daugavpils vandāļi neapstājas: jauns ceļa pārvads tiek ne tikai apzīmēts, bet arī izjaukts 3

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pilsēta nepārtraukti saskaras ar vandālisma aktiem, un huligāni uzdarbojas arvien biežāk, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītājs Aivars Pudāns.

Iepriekš tika ziņots, ka vandāļi bieži vien apzīmē virs Latgales ielas uzcelto tiltu. Minētais objekts pat saņēma labākās celtnes balvu, tajā konstatētie uzraksti tika aizkrāsoti, taču vandāļi neapstājās un sāka izjaukt bruģakmeni, kas atrodas tunelī.

Vandāļu dēļ cieš visa sabiedrība, un neviena pašvaldība nevar visu laiku atjaunot bojātos objektus, atzīmēja A.Pudāns un minēja vēl vienu piemēru. Pilsētnieki sūdzas, ka Centrālajā peldvietā atrodas maz ģērbtuvju, kuras nav īpaši ērtas. Taču pašvaldībai nācās parūpēties, lai pilsētniekiem vispār būtu vieta, kur pārģērbties, jo ģērbtuves, kuras šajā peldvietā bija pērn, tika salauztas. Patlaban pie Glābēju dienesta ir uzstādītas jaunas, taču, pēc A.Pudāna vārdiem, acīmredzot nāksies pasūtīt tādas pašas ģērbtuves, kuras pērn bija Šūņu ezera pludmalē, bet pēc dažām dienām vienkārši pazuda, tādēļ Komunālās saimniecības pārvaldes darbinieki pret šo procesu attiecas bez entuziasma.

Tāpat pilsētas huligānus piesaista biotualetes. Divu mēnešu laikā – maijā un jūnijā – Daugavpilī tika nodedzinātas 13 biotualetes. A.Pudāns atzīmēja, ka pašvaldība nesedz šos zaudējumus, tādēļ firma-piegādātāja cieš zaudējumus, apdrošināšanas organizācijas šādus gadījumus neparedz, uzskatot, ka biotualetes ir viegli uzliesmojošas.

Aivars Pudāns vēlreiz aicināja iedzīvotājus, kuri kļūst par vandālisma aculieciniekiem, nekavējoties ziņot par to Pašvaldības policijai.



Написать комментарий

Ko var gribēt no daugavpiliešiem, viss ĪSTĀ krievu stilā - demolēt, zagt, lauzt, apķēpāt utt..viņi takš bija, ir un būs CŪKAS!

nošaujot. Nav vandāļa, nav problēmas. Gan jau urāli.

daugavpilī pašvaldības policija neko nedara, jo kur paskaties tur bardaks.Vai tiešām video novērošanu nevar uzstādīt. vai arī tas pilsētas vadībai nav izdevīgi.labāk lai demolē.

Написать комментарий