Publicists: Ministrija uzskata, ka krievu mākslinieki personīgi notriekuši Boeingu 12

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Edgara Rinkēviča rīcība saistībā ar "Jaunā viļņa" viesu neielaišanu Latvijā, vairāk līdzinās priekšvēlēšanu kampaņai, nevis politiskai nostājai. Tādu viedokli radio Baltkom pauda, Latvijas žurnālistu savienības vadītājs Juris Paiders.

"Uzskatu, ka ministrijas lēmums neatbilst pārdomātai un mērķtiecīgai politikai. Valsts var pieturēties pie noteiktas, cietas pozīcijas, bet tas, kas notiek šobrīd vairāk līdzinās pirmsvēlēšanu kampaņai ar mērķi nokļūt starptautiskajās ziņu lentēs," sacīja Paiders.

Viņaprāt Rinkēviča lēmums papildināt "melno sarakstu" ir Malaizijas aviolainera "Boing 777" notriekšanas sekas, taču notikušās traģēdijas izmeklēšana var novest pie pretrunām Latvijas nostājā par notikušo starptautiskā mērogā.

"Motivācija, kas novedusi pie šādas rīcības sekām, ir sods par Boing notriekšanu. Liekas, ka pēc Rinkēviča domām, Gazmanovs tēmēja, Kobzons uzstādīja raķeti, bet Valērija nospieda palaišanas pogu. Tas nav pareizi. Es ceru, ka starptautiskā izmeklēšana ieviesīs skaidrību saistībā ar katastrofu," piebilst Paiders.

Atgādinām, ka Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V) liedzis Latvijā ieceļot trīs plaši pazīstamiem Krievijas dziedātājiem - Oļegam Gazmanovam, Josifam Kobzonam un Allai Perfilovai, kura pazīstama ar skatuves vārdu Valērija.
 


Написать комментарий

Tieši tā! Bīstami mākslinieki, ļoti bīstami! :)..... Brašā Kareivja Jozefa Šveika grāmatai iznāk turpinājums - pirmo rindu autors - Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kas par talantu!!!

"Tieši tā! Bīstami mākslinieki, ļoti bīstami! :)..... Brašā Kareivja Jozefa Šveika grāmatai iznāk turpinājums - pirmo rindu autors - Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kas par talantu!!!" WW

nez kā skaistā Valērija atteica niecīgajam vīrietelim, ka viņš pat Latvijā viņu nelaiž?

Tieši tā Juri,
Pēc Krimas okupācijas, lai rīko savu Vilni vienalga kur. Tikai ne te.

Paiders kļuvis par īstu Kremļa lakstīgalu!

nu Paiders arī te blefo! Vispareizākais šajās traģiskajās dienās, solidarizējoties ar 300 cilvēku bojāeju, būtu to Jauno Vilni vispār atcelt ! Bez kādiem ciktiem komentāriem .Sēru dienās neviens nepriecājas.Jeb , citādi sakot, priecāšanās izskatās piedauzīga.

Apbrīnojami aprobežotas domu gājiens žurnālistam.

Negribu Jūs,Paidera kungs apvainot,bet mans uzskats,ka jūs pats savos izteikumos esiet ļoti neobjektīvs,neprofesionāls un tālu stāvat valstiskuma ētikas un valsts iedzīvotāju neietekmējošas informācijas-pakalpojuma sniegšanas.Jūs varētu salīdzināt ar dzērienu veikala krutku.

Kāds sakars aviotraģēdijai ar šiem kas pie kremļa leca čestuškas par godu Krimas Aneksijai

KUR TĀDI MĒSLI KĀ PAIDERS RODAS-LAIKAM JAUNAIS VILNIS IZSKALO....

Paidera pieturēšanās proklemliskām aktivitātēm, uzskatu paušanai vedina uz domām par viņa kā iespējamā kremļa ietekmes aģenta darbību.

piekrītu -to jauno vilni vajadzēja aizliegt vismaz uz šo gadu -solidarizējoties ar ukrainu

Izsaku nožēlu par tik šauru redzes loku. Melnais saraksts-tās nav notriektā Boinga sekas,bet gan Ukrainas okupācijas mēģinājuma sekas.To saprot pat vairāki " Jaunā viļņa " dalībnieki.

Написать комментарий