ASV izlūkdienests nav atradis pierādījumus par Krievijas līdzdalību Boeing katastrofā

foto: bbc.co.uk
foto: bbc.co.uk

ASV rīcībā nav pierādījumu par Krievijas līdzdalību Malaizijas Boeing katastrofā Ukrainas austrumos, paziņoja Amerikas izlūkdienestu pārstāvji.

Tāpat izlūkdienesta pārstāvji atzinuši, ka viņiem nav datu par Krievijas pilsoņu atrašanos palaišanas punktā vai par to, ka zenītraķešu kompleksu operatori tika apmācīti Krievijā, ziņo ria.ru, atsaucoties uz aģentūru Associated Press.

Līdz ar to viņi atkal izteica Krievijai apsūdzību par to, ka tā kaujiniekus apgādā ar ieročiem.

Atgādināsim, ka 17. jūlijā Ukrainas austrumos notika Malaizijas lidsabiedrības lidmašīnas Boeing 777 katastrofa. Lidmašīnā atradās 298 pasažieri, kuru vidū bija 85 bērni un 15 apkalpes locekļi. Izdzīvojušo nav.

Kijevas varas iestādes apsūdz kaujiniekus, bet viņi paziņoja, ka viņiem nav līdzekļu, lai varētu notriekt lidmašīnu šādā augstumā, – ziņo vz.ru. 
Pirmdien Krievijas Aizsardzības ministrija iesniedza Malaizijas Boeing katastrofas objektīvās kontroles datus saskaņā, ar kuriem domājamā Malaizijas Boeing notriekšanas vieta atrodas Ukrainas bruņoto spēku zenītraķešu „Buk” apšaudes zonā, turklāt blakus lidmašīnai tika pamanīts Ukrainas iznīcinātājs Su-25.

Krievijas patstāvīgais pārstāvis ANO Vitālijs Čurkins paziņoja, ka Ukraina izplata viltojumus par kaujinieku vainu. Kā ziņo laikraksts ВЗГЛЯД, Ukrainas un Rietumu pirmās personas operē ar pseidofaktiem par Malaizijas Boeing katastrofu.

 


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий