Ukrainas Drošības dienests ilustrējis ziņojumu „par „Buk” izvešanu uz Krieviju” ar fotogrāfijām 1

foto: dokwar.ru
foto: dokwar.ru

Ukrainas Drošības dienests portālā parādījies ziņojums, kurā teikts, ka „pēc Krievijas pavēles” visi zenītraķešu kompleksi „Buk” no Ukrainas it kā ir izvesti atpakaļ uz Krieviju, turklāt tas tiek ilustrēts ar martā uzņemtām fotogrāfijām.

„18. jūlijā plkst. 2 naktī Luganskas apgabalā Krievijas robežu šķērsoja divi vilcēji, uz katra no kuriem atradās iekārta „Buk-M”. 4 no rīta valsts robežu šķērsoja vēl 3 vilcēji – viena tukša platforma, uz otra atradās palaišanas iekārta ar 4 raķetēm, bet uz pēdējās bija kaujas mašīna, domājams ar vadības moduli”, – apgalvo UDD, ziņo RT.

Šīs tēzes dienesta portālā tiek sauktas par „neapstrīdamiem pierādījumiem” tam, ka tieši Krievija vainojama Malaizijas lidsabiedrības lidmašīnas Boeing katastrofā virs Doņeckas. Tomēr interneta lietotāji pamanījuši, ka martā viens no Gorlovkas iedzīvotājiem martā pilsētā redzējis Ukrainas militāro tehniku, tai skaitā arī kompleksus „Buk”. Tad Ukrainas MIL bija redzami virsraksti, ka armija koncentrē tehniku Donbasa aizsardzībai. Pašreizējais Ukrainas Drošības dienesta ziņojums ilustrēts ar tiem kompleksiem „Buk”, kurus tagad ukraiņi mēģina parādīt kā Krievijas kompleksus.

Marta fotogrāfijās Ukrainas „Buk” bija 312. numurs. Un tagad Ukrainas Drošības dienesta portālā atrodas fotogrāfija, kurā „Buk”, šoreiz it kā Krievijas, marķēts ar 312. numuru.    

 


Написать комментарий

Tukša muldēšana.