Lai aplaimotu mirušo senci, 9 gadus vecs zēns apprecējās ar 62 gadus vecu sievieti

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Nesen Dienvidāfrikā tika svinētas vienas no skaļākajām un neparastākajām kāzām – 9 gadus vecs zēns otro reizi kļuva par vienu no jaunākajiem līgavaiņiem pasaulē, atkal apprecoties ar savu 62 gadus veco sievu.

Zēns, kurš ir nedaudz paaudzies pēc pērnā gada ceremonijas, kurā viņš dižojās sudrabainā smokingā, pēc gada atkārtoja savu solījumu Helēnai Šabangu, – vēsta fedpost.ru.

Otrā laulību ceremonija notika Mpumalangā (Dienvidāfrika) līgavas mājā. Svinībās piedalījās apmēram 100 viesi. Plaši atvērtām acīm iedzīvotāji skatījās, kā 5 bērnu māte dalījās ar pīrāga gabalu, tostu un pat skūpstu ar savu jauno līgavaini Seinelu.

Pērn kaimiņpilsētas zēns apprecējās ar Helēnu, paziņojot, ka dodas laulībā, jo pirms nāves to viņam novēlēja vectēvs. Neskatoties ne uz ko, viņa ģimene pieņēma mirstošā gribu un steidzami rīkoja kāzas.

Tomēr ar pērnā gada ceremoniju nepietika. Lai laulība tiktu uzskatīta par oficiālu, bija nepieciešama vēl viena ceremonija, kuru nosaka Dienvidāfrikas tradīcijas. Tai pašā laikā ciemata iedzīvotāji paziņoja, ka viņiem ir pretīgi skatīties uz notiekošo, bet zēna ģimene aizstāvēja laulību, sakot, ka tas bija tikai rituāls, nevis juridiska saistība.

47 gadus vecā zēna māte Seinela Patiens Meisileila sacīja: „Mūsu dēls ir brīnišķīgs! Viņš pērn pēc ceremonijas bija laimīgs, un pats to vēlējās. Viņš bija laimīgs kļūt par vīru. Viņam tas tā iepatikās, ka viņš nolēma to izdarīt atkal”.

Pēc sievietes vārdiem pēc pērnā gada kāzām daudzus interesēja jautājums, vai jaunlaulātie dzīvos kopā un vai plāno bērnus. Šogad Patiensa paziņoja, ka pēc kāzām viss nostājies savās vietās, un bērna dzīvē nekas nav mainījies.

Zēns apgalvo, ka laulības ar Helēnu padarīja viņu laimīgu, tomēr atzīmē, ka šī laulība neuzliek viņam pienākumus.

„Es mācīšos skolā. Kad kļūšu vecāks, apprecēšos ar sava vecuma sievieti”, – zēna vārdus citē Mail Online.


Написать комментарий