Jaunais vilnis 2014: Pirmās dienas līdere – Nuca Buzaladze no Gruzijas

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Dzintaru koncertzālē aizritēja pirmā starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" pirmā diena. Konkursanti izpildīja pasaules hītus individuālajā interpretācijā un jaunos aranžējumos. Par pirmās dienas līderi kļuva Nuca Buzaladze no Gruzijas, nopelnot 76 balles.

Otro vietu dala trīs konkursanti, kuram katram ir pa 73 ballēm –Viktorija Petrika un Vjačeslavs Ribikovs (abi no Ukrainas) un Ališers Karimovs no Kazahstānas. Trešajā vietā ir Nodars Revija (Krievija) ar 72 ballēm.

Dalībnieks no Latvijas Stass Šurins pirmajā konkursa dienā saņēma 66 balles.

Pirms konkursantu uzstāšanās skatītājus priecēja lieliskā koncerta programma, kuras ietvaros pasaules hīti skanēja populāro mākslinieku izpildījumā – Filipa Kirkorova, Džamalas, Timura Rodrigesa, Aleksandra Kogana, grupas "A`Studio", "Serebro", "Diskoteka Avarija", Ani Lorakas un citu dziedātāju izpildījumā.

Par pirmās konkursa dienas īpašajiem viesiem kļuva itāļu trio "Il Volo".

Pēc koncerta visi, kas vēlējās, devās uz afterparty, kas notika Rīgas naktsklubā "First Dacha".

Atgādinām, ka jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" notiek trīs etapos. Pirmajā dienā (23.jūlijā) konkursanti izpilda pasaules hītus, otrajā dienā (24.jūlijā) – savas valsts hītu, un trešajā dienā (26.jūlijā) – dziesmu, kas sarakstīta speciāli "Jaunajam vilnim".


Написать комментарий