Laviņš karjeru turpinās «Kurbadā"

foto: sportacentrs.com
foto: sportacentrs.com

Pieredzējušais latviešu hokejists Rodrigo Laviņš nākamajā sezonā spēlēs Latvijas hokeja Virslīgā, pārstāvot vicečempioni „Kurbadu”, pavēstījis klubs.

Rodrigo Laviņš iepriekšējo sezonu aizvadīja Rīgas „Dinamo” un Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī pasaules čempionātā Minskā. „Dinamo” sastāvā gan viņa loma kļuva arvien mazāka, un pēc sezonas beigām netika izslēgta karjeras beigu iespēja.

Taču hokejista gaitas tiks turpinātas, sacenšoties par Latvijas čempiona titulu „Kurbads” komandā, kuru trenē Laviņa pirmais treneris Gints Bisenieks. Laviņš Nacionālajai informācijas aģentūrai LETA norādījis, ka hokeju joprojām vēlas spēlēt un „Kurbadu” izvēlējies, jo komanda viņam jau ilgu laiku ir pazīstama.

„Kurbads”, kurš 2013./14. gada regulārajā sezonā uzvarēja, taču izslēgšanas spēlēs cieta neveiksmi, piekāpjoties finālā, starpsezonā paveicis aktīvu sastāva komplektāciju, kura līdz ar Laviņa un iepriekš Francijā spēlējušā Edmunda Kniksta piesaisti noslēgusies. Jau vēstījām, ka „Kurbadu” papildinājis Aleksandrs Macijevskis, Mārcis Zembergs, Dmitrijs Žabotinskis un vēl vairāki spēlētāji.

39 gadus vecais Laviņš pēdējās sešas sezonas bija aizvadījis „Dinamo” sastāvā Kontinentālajā hokeja līgā, kā arī bijis tās kapteinis 2009. gadā. Viņš ir Latvijas izlasē visvairāk spēles aizvadījušais hokejists (230), kuru laikā sakrāti 57 punkti.

"Kurbadu" nākamajā sezonā pārstāvēs vārtsargi Dmitrijs Žabotinskis un Uldis Čalpa, aizsargi Rodrigo Laviņš, Edmunds Kniksts, Toms Bluks, Edgars Adamovičs, Renārs Valters, Hārdijs Parādnieks, Pauls Zvirbulis un Andris Vegners, kā arī uzbrucēji Pēteris Ostošovs, Aleksandrs Macijevskis, Renārs Undelis, Toms Hartmanis, Jurijs Kļujevskis, Mārcis Zembergs, Ēriks Bisenieks, Jānis Straupe, Dāvis Straupe, Toms Zeltiņš, Jānis Bērziņš, Henrijs Uzraugs, Kristaps Legzdiņš, Ralfs Melders un Artjoms Ogorodņikovs.


Написать комментарий