Novada domi lūdz iedalīt līdzekļus otrās jaunākās grupas darbībai Naujenes bērnudārzā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 24.jūlijā, Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika izskatīts jautājums par papildlīdzekļu iedalīšanu Naujenes pirmsskolas izglītības iestādei „Rūķītis” otrās jaunākās pirmsskolas izglītības grupas darbības nodrošināšanai.

Ziņotāja – Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne – atgādināja, ka patlaban Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē notiek vērienīga ēkas un katlumājas rekonstrukcija, kurai jābūt pabeigtai jau šogad.

„Sakarā ar to, ka nebija zināms, vai būvdarbi tiks veiksmīgi pabeigti līdz 1.septembrim, pašvaldības budžetā nav paredzēti līdzekļi otrās jaunākās grupas vadītāja darba algai. Tagad situācija ir noskaidrojusies, un ir saņemts lūgums iedalīt līdzekļus 6 595 eiro apmērā jaunās jauktās grupas darbībai Naujenes pirmsskolas izglītības iestādē „Rūķītis”, grupa sāks darboties no šā gada 1.septembra”, paziņoja I.Timšāne.

Deputātiem papildjautājumi nebija radušies un viņi vienbalsīgi nodeva šo lēmuma projektu izskatīšanai kārtējā novada domes deputātu sēdē, kas notiks nākamceturtdien, 31.jūlijā.


Написать комментарий