J.Dukšinskis nav pārliecināts, ka cilvēks, kuru Krievu vidusskolas-liceja skolēnu vecāki izvirzījuši direktora amatā, vēlas kļūt par direktoru

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 24.jūlijā Daugavpils pilsētas domes sēdē tika pieņemts gala lēmums atbrīvot no amata Krievu vidusskolas-liceja direktoru un 6. un 32.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas.

Vicemērs Jānis Dukšinskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka plānots izsludināt CV konkursu uz Daugavpils 32.pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja amatu. Tāpat nolemts, ka arī Krievu vidusskolas-liceja direktors tiks izvēlēts konkursa rezultātā.

Atbildot uz jautājumu par to, vai tas nozīmē, ka skolēnu vecāku, kuri šis skolas direktora amatam ir izvirzījuši savu kandidatūru, viedoklis netiks ņemts vērā, J.Dukšinskis atzīmēja:

„Ņemsim vērā arī vecāku viedokli. Taču, lai viss būtu godīgi, nolēmām rīkot konkursu. Runājot par kandidatūru, kuru izvirzīja skolēnu vecāki, jāsaka, mēs pat nezinām, vai šis cilvēks vēlas piedalīties konkursā un ieņemt direktora amatu”.

Tāpat vicemērs paziņoja, ka jaunu 6.pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju pagaidām nemeklēs, un iestādi vadīs darbinieks, kurš pildīs izglītības iestādes vadītāja pienākumus. Turpmāk jautājumu risinās Izglītības pārvalde, paziņoja vicemērs.

Plānots, ka jauni divu izglītības iestāžu vadītāji tiks noteikti līdz jaunā mācību gada sākumam.
 


Написать комментарий