J.Oļenovs paskaidroja, kāpēc nestāsta par firmas iekšējām lietām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, SIA „Daugavpils DzKSU”, neskatoties uz vairākiem saņemtiem jautājumiem, neziņo, vai turpinās saņemt līdzekļus no jauna sadzīves atkritumu izvešanas operatora par naudas inkasāciju no klientiem, iepriekš uzņēmums saņēma ap 50 tūkst. eiro gadā un izmantoja šo summu uzņēmuma vajadzībām.

22.jūlijā SIA „DDzKSU” notikušajā preses konferencē Jevgeņijam Oļenovam atkal tika jautāts, vai jaunais operators apmaksās SIA „DDzKSU” pakalpojumu – rēķinu piestādīšanu par sadzīves atkritumu izvešanu. Uzņēmuma vadītājs atbildēja sekojošo:

„SIA „DDzKSU” nav vienīgā apkalpojošā organizācija, kura apkalpo daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas. Ir viens vispārīgs līgums, kas bija saskaņots ar pašvaldību, un kuru bija jāparaksta visām personām – gan juridiskām, gan fiziskām. Darbojas arī kooperatīvi un citas apkalpojošās organizācijas. Dažāda veida papildus vienošanas ir divu kapitālsabiedrību iekšējā darīšana. Ja tagad sākšu izpaust informāciju par to, kādi līgumi ir noslēgti dažādām kompānijām, kāds varētu būt ar to neapmierināts”.

Tāpat J.Oļenovam uzdeva jautājumu par to, vai, pēc viņa domām, uzņēmumam tiks nodarīts kaitējums, ja tas vairs nesaņems atlīdzību par pakalpojuma sniegšanu jaunam operatoram. Atbildot uz jautājumu, SIA „DDzKSU” vadītājs atzīmēja, ka galvenais esot, ka dzīvokļu iedzīvotāji tagad gadā maksās par 600 tūkstošiem mazāk.

„Tas ir pats galvenais visos līgumos. Ja iedzīvotāji maksās daudz mazāk, līdzekļi, kurus uzņēmums saņēma no iepriekšējās organizācijas, salīdzinājumā ar šo summu tiks nivelēti”, atzīmēja J.Oļenovs.

Vai tas nozīmē, ka jaunais operators tomēr neapmaksās SIA „DDzKSU” pakalpojumus? Uz šo jautājumu J.Oļenovs paziņoja: „To es neesmu teicis. Var tikt pieņemti papildinājumi, taču tās ir uzņēmumu iekšējās attiecības”.


Написать комментарий