Katlumājas renovācijai Nīcgales pagastā plānots paņemt aizņēmumu vairāk nekā 200 tūkst. eiro apmērā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

24.jūlijā Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika skatīts jautājums par katlumājas renovāciju Nīcgales pagastā.

Ziņotājs – Nīcgales pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Pēteris Stikāns – pastāstīja, ka iepirkuma procedūra par katlumājas renovāciju Nīcgales pagastā ir noslēgusies, tādēļ Valsts kasē jāpaņem aizņēmums 202 314,42 eiro apmērā uz 25 gadiem.

Plānots, ka pirmā aizņēmuma daļa tiks saņemta jau šā gada oktobrī, savukārt pārējā līdzekļu daļa tiks izmantota līdz 2016.gada martam.
Atgādināsim, ka šā gada 3.jūlijā Nīcgales pagasta pārvalde izsludināja konkursu uz katlumājas renovācijas darbu veikšanu. Nīcgales pagasta Nīcgales ciema katlumājas renovācijas programmā ietilpst jauno siltumenerģijas ražošanas iekārtu uzstādīšana, kuras darbojas uz atjaunojamiem energoresursiem – 2 katli ar jaudu 0.5 mW u.c.

Sazinoties ar Nīcgales pagasta pārvaldes priekšsēdētāju, portāla Gorod.lv korespondents noskaidroja, ka minētajā konkursā piedalījās trīs firmas, bet zemāko līgumcenu piedāvāja uzņēmums „Wesemann”.

Jāatzīmē, ka izpildes termiņš tehniskas dokumentācijas izstrādei ir ne vairāk kā 15 darba dienas, skaitot no līguma spēkā stāšanās dienas. Būvdarbu izpildes termiņš viena katla uzstādīšanai, palaišanas darbu paveikšanai un gatavības nodrošināšanai ekspluatācijai ir ne vēlāk kā līdz 2014.gada 1.oktobrim, otrā katla – ne vēlāk kā līdz 2014.gada 15.decembrim.


Написать комментарий