Demijas Mūras un Brūsa Vilisa meita ir stāvoklī

foto: Privātais arhivs
foto: Privātais arhivs

Holivudas aktrise Demija Mūra, kura 51 gada vecumā nereti izskatās labāk par savām meitām, drīzumā kļūs par vecmāmiņu – viņas un Brūsa Vilisa jaunākā meita Talula Bella (attēlā) ir mātes cerībās.

20 gadus vecā meitene, kura nereti tiek dēvēta par slavenā pāra skaistāko atvasi, savā Instagram profilā publicējusi bildi ar grūtnieces vēderiņu un pierakstījusi, ka ļoti satraucas "pirms tikšanās ar savu mazo draudziņu".

Tiesa, ne visi ārvalstu mediji tic Talulai, jo viņai ir visai specifiska humora izjūta - zilmatainā meitene propagandē antiglamūra dzīvesveidu un draudzējas ar citu Holivudas jokdari Eštonu Kačeru.

Šoreiz gan, šķiet, viss ir nopietnāk, jo apsveikumus Talula saņēmusi gan no draudzenītēm, gan no slavenībām, kuru jaunās meitenes draugu vidū netrūkst.

Vilisa un Mūras laulībā ir dzimušas trīs meitas (Rumera, Skauta Larū un Talula Bella), bet saviem vecākiem viņas visas sagādā galvassāpes. Piemēram, Rumera nesen izcēlās, pa Ņujorku staigājot kailām krūtīm.

Savukārt Vilisa laulībās ar modeli Emmu Hemingu dzimušas vēl divas meitiņas - Meibela Reja un Evelīna Pena. Pagaidām gan viņas ir pārāk maziņas, lai neadekvāti censtos sev pievērst uzmanību.


 


Написать комментарий