Tabores pamatskolas aktu zāles remontam nepieciešami papildus līdzekļi vairāk nekā 3 000 eiro apmērā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē kā viens no papildjautājumiem tika izskatīts lūgums par papildlīdzekļu iedali Tabores pamatskolas aktu zāles remontam.

Ziņotāja – Daugavpils novada domes Finanšu pārvaldes vadītāja Irēna Timšāne – pastāstīja, ka, veidojot budžetu, Daugavpils novada pašvaldība Tabores pamatskolas aktu zāles remontam (sienu špaktelēšanai, slīpēšanai un krāsošanai) Tabores pagasta pārvaldei bija iedalījusi 3 767 eiro.

Pēc I.Timšānes vārdiem, sākoties remontdarbiem, tika konstatēts, ka viena no aktu zāles sienām ir pilnībā jāremontē, tādēļ nepieciešams iegādāties papildus būvmateriālus un veikt papilddarbus, tas izmaksās vēl 3 010 eiro.

Sakarā ar šo lūgumu deputātiem radās papildjautājumi. Edgars Kucins jautāja, kas sākotnēji sastādīja darbu tāmes, uz ko Finnašu pārvaldes vadītāja paziņoja, ka to darīja firma, kas izpilda pasūtījumu [red. piezīme – SIA „Spero SK”], tomēr, pēc I.Timšānes vārdiem, nebija iespējams paredzēt, ka būs nepieciešami papildus būvdarbi, jo sienas stāvoklis tika konstatēts, uzsākot darbus. Tāme tika sastādīta mācību gada laikā, bet darbus uzsāka skolēnu brīvlaikā.

Pēc diskusijas deputāti vienbalsīgi nodeva jautājumu izskatīšanai nākamajā Daugavpils novada domes deputātu sēdē.


Написать комментарий