Izsludināts konkurss uz Biķernieku pagasta pārvaldes priekšsēdētāja vietu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28.jūlijā Daugavpils novada domes māja lapā tika paziņots par vakanci Daugavpils novada pašvaldības iestādes Biķernieku pagasta pārvaldes vadītāja amatam.

Saskaņā ar paziņojumu par konkursu, galvenās prasības kandidātiem ir augstākā izglītība, LR likumdošanas pārzināšana, teicamas latviešu valodas zināšanas (rakstiski un mutvārdos), spēja pieņemt lēmumus, strādāt komandā, komunikabilitāte, atbildība, organizatoriskās spējas.
Tāpat pretendentam jābūt teicamām iemaņām darbā ar datoru, darba pieredzei vadības jomā, darba pieredze pašvaldības vai valsts pārvaldes jomā tiks uzskatīta par priekšrocību.

Jāatzīmē, ka Biķernieku pagasta pārvaldes priekšsēdētāja darba pamatpienākumi ir plānot, vadīt un koordinēt pagasta pārvaldes darbību; nodrošināt pagasta pārvaldes funkciju pildīšanu, vadīt pagasta pārvaldes administratīvo darbu, nodrošinot tā nepārtrauktību, lietderību un tiesiskumu; noteiktās kompetences ietvaros izdot administratīvos aktus, pārvaldīt pagasta pārvaldes finanšu, personāla un citus resursus.

Motivācijas vēstule, CV, izglītības dokumentu kopijas, valsts valodas prasmi apliecinoša dokumenta kopija un apmācību (kursu) apguves apliecinošu dokumentu kopijas un rekomendācijas vēstules jāiesniedz Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, 25.kab., Daugavpilī) līdz 2014.gada 8.augustam.


Написать комментарий